Tänä kezänä piäzet kuundelemah karjalankielistä muuzikkua monessa paikassa. Enzimäzenä Saatsi & Shemeikka ozuttelou Tuuzulan Lottamuzeilla 21.5. Uuzimua-päivän končertassa. Jälgimäne ”Karjalane kezä 2024” -končertta tuasen on Tulenlendo -joukon keikka Kuhmon Rimminkylällä 7.9. Rimmihäi on yksi kolmesta Suomen puolella olijasta vienalaiskylästä. Loimolan Voima ozuttelou 28.6. Huabavezi- da 25.7. Siili-folkkiloissa segä 20.7. Mančissa Il’l’an pruazniekassa i 27.7. Nurmeksen Bomballa suojärveläzien pruazniekassa. Pajojoukko Bratanoida tuasen suat kuulla Järvenpiän pravoslaunoilla kiriköllä Kezä-Kazanskajassa 8.7.

Tulgua terveh karjalazeh kezäh! Lizätieduo: mika@karjalahipsteri.com / +358 40 220 8848

Tänä kesänä pääset kuuntelemaan karjalankielistä musiikkia monessa paikassa. Ensimmäisenä Saatsi & Shemeikka esiintyy Tuusulan Lottamuseolla Uusimaa-päivän konsertissa 21.5. Viimeinen ”Karjalane kezä 2024” -konsertti on Tulenlendo -yhtyeen keikka Kuhmon Rimmin kylällä 7.9. Rimmihän on yksi kolmesta Suomen puolella olevasta vienalaiskylästä. Loimolan Voima esiintyy 28.6. Haapavesi- ja 25.7. Siili-folkeissa sekä 20.7. Ilomantsissa Iljan praasniekassa ja 27.7. Nurmeksen Bomballa suojärveläisten praasniekassa. Lauluyhtye Bratanoita taasen pääset kuulemaan Järvenpään ortodoksisen kirkon Kesä-Kasanskajassa 8.7.

Tervetuloa karjalaiseen kesään! Lisätietoja: mika@karjalahipsteri.com / +358 40 220 8848