Bratanat

Bratanat 6.7.24
(kuva: Sauli Mokkila)

Pajojoukko Bratanat on illaččujoukko, joka hakee erilaisia kerrostumia runonlaulusta, loitsuista, vanhoista karjalaisista tunnetuista lauluista sekä uudemmasta karjalankielisestä musiikistä etsien samalla yhteyksiä bysanttilaiseen kirkkomusiikkiin. Yhtyeen ohjelmistossa on musiikkia kaikilla kolmella karjalan kielimuodoilla sekä Tverin karjalaksi. Lauluyhtyeen ulkopuolella herrat laulavat yhdessä bassostemmaa Järvenpään ortodoksisessa kirkkokuorossa. Laulumusiikin lisäksi ryhmä esiintyy myös säestäen itseään soittimin sekä tanssien.

Lisätietoja ja keikkamyynti: +35840 2208848, mika@karjalahipsteri.com

Kokoonpano:

Marko Meijer, Timo Mokkila, Mika Saatsi, Mikael Shemeikka

Bratanat keikalla:

8.7. Kesä-Kazanskaja, Järvenpään ortodoksinen kirkko

6.7.24 yksityistilaisuus, Pohja